HomeRecommended News

Preview: Verne Lundquist on the secret to a great sports call

Stories suggested

Img..“Wetenschap is zoveel meer dan proefjes uitvoeren met een WAW-effect. Wetenschap zet heel sterk in op onderzoekend leren en focust zich op verwondering en bewondering voor de natuurverschijnselen op deze aarde. Die boodschap willen we op deze..
Het Belang van Limburg. Mar 01, 2017 10:49 UTC
Img..In Kortrijk Xpo was er dit weekend voor het eerst de Skywonder beurs. Een beurs die alle nieuwe technologieën over de luchtvaart in de kijker zet. Het luchtruim wordt steeds belangrijker voor onze economie, maar ook steeds aantrekkelijker en..
Focus en WTV (persbericht). Mar 26, 2017 08:49 UTC
Img..Zet moed in dat landschap neer en het is duidelijk dat moed levenskunst is, een dynamische balans, beschaving. Moed verhoudt zich..Dat begint met de wetenschap dat we van nature snel geneigd zijn reactief en groepsgestuurd te denken. Ook als je een..
ManagementSite.nl. Feb 06, 2017 08:36 UTC
Img..Hoe kan je iemand op één uur tachtig vreemde woorden aanleren? Dat was de uitdaging die jonge neurowetenschappers voor hun kiezen kregen in een wedstrijd van de Universiteit van Londen. De winnaars zijn zeven jonge wetenschappers van de..
VRT Nieuws. Mar 13, 2017 11:18 UTC
Img..Vlak voor het verkiezingsreces kunnen staatssecretaris Van Rijn en de Tweede Kamer 60.000 gehandicapten, hun families en zorgorganisaties in ons land nog een grote dienst bewijzen. Het kabinet noteert financiële meevallers, de economie groeit weer.
Volkskrant. Feb 16, 2017 01:00 UTC